Zdravé letné maškrtenie

Sezónne recepty
Zdravé letné maškrtenie

Všetky recepty sme pre vás pripravili vo forme videí, ktorá nájdete na našom youtube kanáli Video recepty NATURHOUSE.


 Čokoládový nanuk


Suroviny na 3 nanuky: 250 g nízkotučného tvarohu, puding SLIMBEL čokoláda


Postup: V mise vyšľahajte dohladka tvaroh s 2 lyžicami pudingu SLIMBEL čokoláda. Vytvoreným krémom naplňte formičky na nanuky a nechajte v mrazničke zmrznúť cca 3 hodiny, až budú nanuky pevné. Pri vyklápaní nanukov si môžete pomôcť tak, že formičku prelejete teplou vodou, nanuky tak lepšie povolia.


Vanilkový nanuk s čučoriedkami


Suroviny na 3 nanuky: 250 g nízkotučného tvarohu, puding SLIMBEL vanilka, 100 g čučoriedok


Postup: V mise vyšľahajte dohladka tvaroh s 2 lyžicami pudingu SLIMBEL vanilka. Pridajte čučoriedky a zmes rozmixujte mixérom. Vytvoreným krémom naplňte formičky na nanuky a nechajte v mrazničke zmrznúť cca 3 hodiny, až budú nanuky pevné. Pri vyklápaní nanukov si môžete pomôcť tak, že formičku prelejete teplou vodou, nanuky tak lepšie povolia.


Dvojfarebný cheesecake


Suroviny na 12 porcií: 200 g čokoládových sušienok FIBROKI, 10 g kokosového oleja, 500 g polotučného tvarohu, 250 g ricotty, 3 vajcia, 3 vrecúška kakaa APINAT, 1 tyčinka SLIMBEL čokoládová


Postup: Sušienky rozdrvte valčekom na omrvinky a spojte s kokosovým olejom a rozotrite na dno tortovej formy vyloženej papierom na pečenie alebo vymastenej kokosovým olejom. Korpus dajte zapiecť približne na 10 minút na 160° C do rúry. Medzitým zmiešajte tvaroh, vajcia, ricottu a časť zmesi oddeľte. Do zvyšku zmesi vmiešajte kakao APINAT. Jednotlivé vrstvy nalejte na sušienky a dajte do rúry upiecť na 170° C približne 30 minút. To, že je cheesecake hotový, spoznáte tak, že okraje sa začnú „odchlipovať“ a stred sa trochu klepe. Po upečení nechajte vychladnúť v pootvorenej rúre a až potom dajte vychladiť do chladničky. Tortu dozdobte hoblinkami z nahrubo nastrúhanej čokoládovej tyčinky SLIMBEL.

Páčia sa Vám naše novinky? Viac rád môžete dostávať pravidelne do Vašeho e‑mailu.
Potvrďte prosím súhlas so spracovaním osobných údajov. Ďakujeme za pochopenie.